Hejsan!
Än har inte uterummet anlänt, men det sker nog nu i veckan eller nästa :)
Det ska bli SÅ härligt när det är färdigt.. men först ska det ju byggas upp!

♥Ang Rubriken så går även denna Duo Familj i väntans tider & I Augusti blir vi tre stycken i detta hus.
Det ska bli så himla skoj, och ett av de  mindre rummen ska få bli barnrum, men det har vi ingen brådis med efter som att pyret ska få sova i vårt rum den första tiden, hur länge det nu kan tänkas bli ♥

Det är först nu efter att vi beställt vagn som jag börjat fundera på "Vart fan ska vagnen stå?". Men Balans har ju en mycket rymlig tvättstuga och även en rymlig hall. Nu när uterummet kommer på plats så ska vi plattsätta runt hela huset samt en uteplats på respektive sida om uterummet, som tillåter oss att köra in vagnen även där om det skulle behövas. Det kan nog faktiskt bli riktigt bra :)

Eftersom att jag inte har så färska bilder från altanbygget osv så tänkte ja bara slänga upp lite bilder ifrån mitt instagramflöde på senaste, inifrån huset :)

Denna bild är tagen efter storstädet igår. Vi har flyttat ut bordet ytterliggare från fönsterna för att det ska bli mer plats sen när uterummet kommer på plats. Det känns jättebra och blir inte alls trångt (Som vi trodde) på högersidan mot snedväggen. Min Man håller just i detta nu på att sätta ihop en likadan vit taklampa som hänger på bilden. Den ska upp till höger om den befintliga lampan, där ni ser kroken i taket :) Bild på det kommer! Lampan Heter Normann och är ett rent helvete att sätta ihop. MEN vill man ha lite snygg Dansk Design så får man bita i det sura äpplet ;)
 
 
Två bilder från i Påsk :)
huset, inredning,

1 kommentarer

Mrkrister

19 Apr 2016 22:29

Grattis!! :)

Svar: Tack Krister :D
balansvalm.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej