Nu börjar det här bli på riktigt!
Samtal med säljaren igår - nu vill dom sätta igång!

Grunden var planerad (preliminärt) till om en månad, men nu ville dom jäkla sätta fart. Inget oss emot!
Tomten är av checkad av besikntingsman, slutgiltliga mötet på måndag, sedan är det fritt fram lajbans att börja mäta och gjuta grunden.

Snart börjar det hända kul grejer här med alltså!
När man bygger ett hus så får man ju massor av möjligheter att gör vad man vill. Det kan man ju iochförsig också få i ett begnanat hus/lägenhet..
Jag (den kvinnliga halvan av förhållandet) har iallafall alltid velat ha en såndär romantisk hörna som man ser på Amerikanska filmer, en mysig fönserplats, typ.
Ja vi kan kalla det för "fönsterplats"


Efter att ha stirrat otaliga timmar på vår planlösning så har jag hittat ett sätt som det kan fungera på..
Något liknande bilden ovan ska nog fungera i vårt sovrum. men det är ju sådant som man får mäta o ha sig med efter inflytt.

Man kan ju antingen ha fullhöjdsgarderober (vi har tänkt oss skjutgarderober från Ikea) eller låga byråer, bokhyllor, eller ingeting alls. Men jag personligen tror att inramningen behövs när planlösningen inte är naturlig för en fönsterplats. Tanken är också att det ska gå att förvara saker i själva "bänken". Att det ska vara mjukt att sitta, mysigt, inbjudande och praktiskt! Att sitta o ta på sig strumpor, läsa, sortera kläder, vika tvätt på, sitta med ett eventuellt spädbarn in the future ;), ja det finns en massa funktioner!

Vi får se om denna planen kommer att gå i lås!
55 dagar till grunden
85 dagar till huset

CIRKA/TROR VI/VILL VI
 
Vad gör man då under väntans dagar?
Jobbar, sliter, planerar en trädgård som inte finns, lägger plattor till ett hus som inte är på plats.
(Ja allt sånt sker förstås i huvudet)
 
Vi har länge pratat om att bygga till en veranda på vårt hus, och hittade i dagarna det "perfekta" Balanshuset med tillbyggd veranda. Tyvärr så kan jag inte dela bilden med er här, då vi inte fått tag i ägaren till bilden. Den ligger på facebook, men jag tänkte be om lov innan jag tjuvar den....

Så förhoppningsvis får vi dela den här!