Året är 2014, det är allt vanligare med pool. Vi vill gärna ha en pool, speciellt när sommaren visar sig från denna sidan! Vad ska man ha för en Pool då, vad ska det kosta & vad är Max som det kan kosta oss?
Vad ska man ha för poolskydd, vilket är säkrast gällande nyfikna barn som vandrar iväg osv, en Pool kan ju innebära paradist på jorden eller världens katastrof om man är inte uppmärksam och har kolla på säkerheten.
(Vi har inga barn, men någon gång ska det väl stappla runt ett par små nyfikna fötter)

Vi har kollat på en hel del hemsidor, många Svenska firmor tar hem glasfiber pooler från Polen, andra pooler ska byggas på plats och det finns vanliga Pooldukar, som ligger lägst i pris. En glasfiberpool är bara att sänka ner i ett förgrävt hål, men bekvämligheten kostar. Vi har blivit rekommenderade www.Folkpool.se (finns som butik i Kalmar och Kristianstad tror jag.. eller om det var Karlshamn..)
 
Fortsättning följer..
 
 

  
Igår var ännu en milstole i projektet -100dagar kvar till resning.
Idag landar vi alltså på tvåsiffrigt för första gången sedan starten! ♥

Inflytt räknar vi med (utan någon som helst säkrad info från eksjöhus/men vi bör landa där senast) i slutet på april, så där är det fortfarande en tung tresiffra. Men när allting börjar hända så går väl tiden förmodligen lite fortare:)
 
kladdade lite, Paint är ju skoj!
som ni kan se är bild nr 3 mer ambitiös än de första ;) Man lär sig..
 
 
 
 
Det gråa underlaget är stenplattor!