Hallå!
Utanför stundar hösten... väldigt ovälkommen men vad ska man göra åt det.
Vi har storstädat idag!
Efter trippen till IKEA igår kom vi hem och ställde till med ett såkallat kaos.
2 peroner som handlar 3st vagnar och ska försöka köra dom, samt packa in dom i bilen kan bli lite av en utmaning. Men om det är något vi lärt oss dessa månader och Ikea resor så är det att det stärker relationen att leka tetris med alla inköp i bilen.

Nedan kommer lite före/efter bilder. Det är ännu inte klart, men det kan vara kul att dela med oss av processen.


Nya lampor från Ikea, som vi spanat på ett bra tag. Det blev verkligen tipptopp :D
 
Såhär ser det ut ny, en våning upp. Innan ahde vi endast ett litet datorbord här, med en almpa o en vas på.
Men eftersom att förvaring är en bristvara så ville vi satsa på något ger oss mer av just detta. Och ni ser inte fel, det är ännu en bestå möbel. Vi är verkligen fans utav Bestå Serien. Vi satte däremot ben på deta skåpet, för att få det att kännas lite annorlunda :) Här är det heller inte riktigt klart än. Tavlor är på g och här ovan ska en stor tavla få komma upp.Som vi sa... Bestå <3
En ny större tv bänk fick följa med hem!
 
 
Tavelväggen är så smått påbörjad, printen ska beställas med ramar är redan inhandlade. Så Inom 2veckor ska vi ha fått upp den, hoppas vi på :) Alla ramar handlade vi på Ikea.
 

Sovrummet, här har det hänt lite. Vi har vänt på steken helt enkelt. Förrut var det spegelvänt, sängen stod med gaveln mot den vägg där malmbyråerna idag står. Vi köpte en enkel malm igår och ställde previd vår befintliga dubbla malmbyrå. Vi handlade en golvlampa som matchar sänglamporna också :)
 
 
 
Ovanför sängen ska 3st tavlor upp :)


Stora Badrummet, andra vinklar;
 

Lilla Badrummet. För det första så är det oerhört svårt att ta ett foto på sådan liten yta. För den andra så orkade jag inte gömma undan toapappret innan jag tog denna bilden. Vi ahr ännu inte satt upp appershållare, eftersoma tt jag inte vet hur elelr var jag vill ha det. Men oss går det ingen nöd på. SÅlänge det finns papper och man når det så bryr inte vi oss ;)
 
Handduken korvade sig....
Halv o-organierad hylla, men men.

Njut av söndagen hörrni :)
Kommentera

Publiceras ej