I Klädkammaren i sovrummet valde vi att göra såhär;


Det är nog inte den mest praktiska lösningen för maximal förvaring.. men vi ville gärna ha det lite fint i garderoben. Speciellt eftersom vi bott på 40Kvm innan och saknat just ett sånt här utrymme ;)

Tyvär så är det (Som ni ser) en liten vinkel i högra hörnet av garderoben. Annars ahde en liten sektion till fått plats. Men man kan ju alltid platsbygga några hyllplan dit :)

 

3 kommentarer

Helena

01 Nov 2015 19:28

Toppen tack:)

Kristin

07 Nov 2015 19:01

Hej, vi håller på o bygger Balans Valm just nu och det är såå svårt att välja färg till väggarna. Vilken vit nyans har ni i köket? Vi funderar på S-0502-Y, men är rädd att det blir för gult mot de vita skåpsluckorna i köket. Och tapeten ni valde i sovrummet - var det borosan?

Svar: Hej! Vad roligt, det är en härlig resa! I Sovrummet är det Borosans Granite! Och i köket (Och i resten av huset) är det easyup tapeter.. färghandlaren sa att det var den allra vanligaste vita (Typ plain white) kulören vi valde. Men jag ska kika upp det och återkomma! Mvh Hanna :)
balansvalm.blogg.se

Silvia

16 Nov 2015 19:49

Snyggt! Vi håller också på att bygga ett Balans. Funderar också på att ha Ikeagarderober i klädkammaren och undrar hur mycket man får plats med. Man får inte plats med 3 meter garderober eller?!

Kommentera

Publiceras ej