Idag har vi varit på träff i huset med våran KA, kommunen och snickarna. Vår kontrollant gick igenom huset och synade de skador som tyvärr uppkom i samband med resning av huset (spöregnade + lite dåligt täckt tak = vatten i mellanbjälklagret). Regnet hade såklart torkat upp då huset stått med värme i 15 veckor och ny isolering ska läggas i på de ställen som man skurit upp.
 
En annan sak vår KA hade lite synpunkter på var regelavståndet i badrummet som enligt normen bör ligga på max cc30, i vårat fall låg det på cc40 med en starkare våtrumsskiva. Enligt Eksjöhus ska detta uppfylla kraven men en bestämd KA gav sig inte och snickarna får helt enkelt lägga en extra regel så det blir ca cc20. Tummen upp tycker vi och å andra sidan är det snabbt åtgärdat för snickarna.
 
Tidigare i veckan var fröken av oss 2 inne i huset med lite fika åt våra för övrigt supertrevliga snickare Nisse och Patrik. Lite bilder fick hon med sig därifrån, men idag 3 dagar senare så hade det hänt lite mer framförallt på nedervåningen. Med tanke på det var endel folk i huset så blev det dock inget fotande idag men kommer nästa vecka.
 
Som det ser ut från idag är alla ytterväggar klara med EL samt gipsade. Ovanvåningen har i princip fått alla rum uppreglade. Nästa vecka ska underslag på, på nedervåningen samt börja regla upp inneväggarna.
 
 
 
 
Vy från Badrum mot trappa + "barnrum"
 
Tvättstugan sett mot entré och vardagsrum längst bort
 
 
Från ena sidan vardagsrummet bort mot köket i änden
 
Ovanför trappan med vy mot vardagsrum uppe, badrum och sovrum till höger samt snickaren Patrik rakt fram
 
TV hörnan i vardagsrum nere
 
Utsikten från ett av barnrummen
 
Lilla badrummet på nedervåningen
 
Utsikt från sovrum ovanvåning
 

Kommentera

Publiceras ej